LOS Elektro vann viktig kontrakt

Rubbestadneset

LOS Elektro AS valgt som leverandør på rammeavtale for Forsvarsbygg region Vest/Vestland fylke.

Rammeavtalen omfatter leveranse av elektroarbeid i forbindelse med ordinær drift og vedlikehold av Forsvarsbygg sin bygningsmasse og operative elektroanlegg i region Vest/Vestland fylke. Kontrakten har en varighet på inntil 4 år, og har en verdi på inntil NOK 100 mill.

For LOS Elektro AS vil denne avtalen være en viktig brikke i å sikre økt forutsigbarhet. Vi vil med bakgrunn i disse kontraktene øke vår bemanning i Bergen. LOS Elektro AS anser avtalen som en kvalitet- og tillitserklæring.

- Det er alltid en anerkjennelse å bli foretrukket som leverandør på rammeavtale. Forsvarsbygg er en attraktiv kunde med mange spennende prosjekter, og vi ser fram til nye oppgaver, sier daglig leder Oddgeir Alvsvåg i LOS Elektro AS.

Denne avtalen vil sikre oss gode leveranser og gi stabil og høy aktivitet på vedlikehold, samt gi oss enstyrket markedsposisjon. Det er LOS Elektro AS sin avdeling i Bergen - lokalisert på Straume - som vil ha ansvaret for kontrakten. Vi er stolte over denne tildelingen og takker Forsvarsbygg for tilliten.

Vi ser frem til et godt samarbeid!

Kontaktpersonar

Me ønskjer deg eit triveleg opphald her på Rubbestadneset!

Clement Stautland
Clement Stautland
Sales Manager, Wärtsilä
+47 931 88 112
clement.stautland@wartsila.com
Olav Urang
Olav Urang
Selgjar, LOS Marine
+47 901 64 690
olav.urang@los-marine.no